29 Nisan 2013 Pazartesi

Şuan Yurtdışında Sanal Alemde,Türk Directionerların Kabalıkları Konuşuluyormuş.( Biraz uzun oldu ama okusanız iyi olur diyorum..)

-Son 1-2 gün içerisinde sosyal medya ortamında en çok sözü edilenler arasında Türk Directioner'lar da yer alıyor.
Fakat işin aslına baktığımızda olumlu bir konusulma olmadığı ortaya çıktı.
Neredeyse dünya genelinde ki Directioner'ların %70'i Türk Dire
ctioner'lardan nefret ediyorlar.
Nedeni ise "Türk Directioner'ların oldukça kaba ve saygısız olmaları" hakkında büyük bir tepki var. Işlerin son büyüme noktası bu 1-2 gün içerisinde gerçekleşti.
Olay; Türk Directioner'lar Little Mix ve The Wanted gruplarının Twitter hesaplarına oldukça ağır ithamlarda bulunarak hakaretler yagdirmasinın ardından son olarak dün ve bugün içerisinde pek çok Türk Directioner'ın LM grubuna hakaret içerikli twet'ler atması işi kopma noktasına getirdi ve Directioner olan, Mixer olan ve her ikisi olan hayranlar sosyal paylaşım sitelerinde Türk Directioner'ların oldukça berbat bir kitle olduklarını söyleyip bazı yazıları yabancı dile çevirip "Onlar anlayışsız, insanlara saygı duymasını bilmeyen bir topluluk!" olarak konuşulmaya baslanildi. Türk Directioner'lar hakkında "Böyle kaba insanların 1D hayranları olup, kendilerine Directioner demeleri çok saçma. Ve hayır bütün dünya biliyor ki onlar Directioner değiller." şeklinde konuşuluyor.
Şu anda Türk Directioner'lara karşı büyük bir nefret var herkes tarafından ve bunun nedenini Soffie adlı bir Directioner şöyle açıklamış;

"Türkiye'ye daha önceden 6 kez gittim ve hayır orası çok güzel bir ülke ama içinde yaşayanlar için aynı şeyi söyleyemem. Bunun nedeni Türk Directioner'lar. Onlar anlayışsız insanlar. Fazla müdahaleci ve saygisizlar. Insanlara hakaret edip, eleştiriyorlar. Biz Directioner'lar bir aileyiz ama aramıza Türk Directioner'ları almak istemiyoruz çünkü onlar her seferinde bir şeye karışıyorlar. Çocukların hayatları, çocukların ilişkileri, çocukların etrafında ki insanlar ve daha fazlası. Insanlara sürekli hakaret ediyorlar, çocukların görüştükleri insanları aşağılıyorlar. Hakaret ettikleri insanları seven kişilerin olduğunu düşünmeyerek o kişilere hakaret içerikli yazılar gönderiyorlar ve bu kadarı fazla. Sanki bütün her şey onların ellerinde veya onlara aitmiş gibi davranıyorlar. Her yerde ve her şeyde kendilerini göstermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Onlar yalnızca kendi istedikleri olsun istiyorlar. Bu bencillik. Ve biz böyle insanlara Directioner demiyoruz ve onları aramıza almıyoruz. Bizler, ne olursa olsun gerçek bir aileyiz. Dünyanın bütün ülkelerinden olan insanlarla bir olan bi aileyiz. Bir şey olduğunda hepimizi düşünen ve bir şey yaptığımızda, topluca hareket eden bir aileyiz. Her zaman çocukların seçimlerine saygı duymasını bilen ve onlara yanlış dahi görsek her daim yanlarında olan, destek olan çoğunluğuz. Türk'ler insanları aşağılamaya devam ettikleri müddetçe hiçbir zaman kazanamayacaklar."

Yabancılar, Türk Directioner'lar içerisinde ki yukarıda bahsedilen "kaba, saygısız ve bencil" kişiler nedeniyle Türk Directioner'lardan nefret ediyorlar. Son 2 gündür TW ve LM'ye hakaret içerikli twet'ler yollayanlar Türk Directioner'lar olarak ortaya çıktı ve yabancı Directioner'lar, Türk'ler yüzünden, diğer hayran grupları tarafından asagilandiklari için sinirliler.
Ve çoğunluğa göre bu gidişle Türk Directioner'lar 1D ile ilgili hiçbir şeye dahil olamayıp, grup tarafından da hoş karşılanmayacaklar.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder