19 Nisan 2013 Cuma

Selena Gomez'den büyük itiraf...!!

Selena Gomez'den Beklenmedik İtiraf!..!

Justin Bieber'dan ayrıldıktan sonra geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir programda bekarlığın tadını çıkardığını ve kendisini çok iyi hissettiğini söyleyen Selena Gomez'den beklenmedik bir itiraf daha geldi.
Her ikisi de çok genç her ikisi de küçük yaşta şöhret oldu. İnişli çıkışlı ilişkileri ile Hollywood'un en konuşulan çiftlerinden biri de genç sevgililer Selena Gomez ve Justin Biber'dı. Çift bir süre önce yollarını ayırarak ilişkilerini sonlandırırken hala magazin basınında yaşadıkları olay oluyor.

İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; Ellen DeGeneres'in programına konuk olan 20 yaşındaki Selena Gomez herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu.

Pazar günü düzenlenen MTV Film Ödülleri töreninde Brad Pitt'in kendisiyle görüşmek istediğini anlatan Selena Gomez, yakışıklı aktör Pitt'i gördüğünde inanılmaz heyecanladığını söyledi.

Brad'in kendisiyle törenden sonra kuliste görüşmek istediğini duyduğunda masanın altına girip 2 dakika boyunca orada durduğunu anlatan Gomez, Brad Pitt'in çok hoş bir insan olduğunu ifade etti.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder